List pricing

Lista-árazás

During DEMO you can use unlimited!

Jelenleg DEMO verzióban korlátlanul használható!

Please choose a file:

Válaszd ki a fájlt:

Choose the type of the file!

Válaszd ki a feltöltött fájl típusát!

Expansion can be full name or abbreviation. Be cautious, the name of special expansions may differ in MCM and Scryfalls! If you omit the expansion the card's price comes from its cheapest printing.

Simple format: one card in a row, examples: Lightning bolt OR 1 chain lightning (eternal masters) OR 2x foil brainstorm [ema]. You can give maximum 9 pieces of a card in a row. If you want, you can give the expansion in parentheses or square brackets with full name or abbreviation.

CSV format: one card in a row, separated by semicolons: foil;piece;name;expansion.

XLSX format: XLSX with one worksheet, the columns are: foil; piece; name; expansion. The first row is the heading (it can be empty), so fetching the cards starts with the 2nd row! The foil column contains of "foil" or empty.

A kiadást megadhatod teljes névvel, vagy rövidítéssel. A speciális kiadások nevét a kiválasztott adatbázisnak megfelelően add meg! Ha nem adsz meg kiadást, akkor a legolcsóbb kiadása szerint árazódik a lap.

Simple format: soronként folyó szöveg, amiben lehet FOIL, illetve egy szám 1 és 9 között. A szám mutatja meg, hány db van az adott kártyából. Kiadást zárójelben adhatsz meg (teljes névvel vagy rövidítéssel).

CSV format: pontosvesszővel tagolt, a következő forma: foil;db;nev;kiadás.

XLSX format: az oszlopok sorrendje a következő: foil; db; nev; kiadás. Az első sor a fejléc (lehet üres), tehát a kártyák beolvasása a 2. sortól kezdődik! A foil oszlopba vagy a foil szó kerül, vagy üresen marad.

Choose something!

Válaszd ki, hogy mire vagy kíváncsi!

MCM trend: Cardmarket trend price originated from Cardmarket

MCM 1 day average: Cardmarket 1 day average price originated from Scryfall

TCG market price: TCGplayer market price originated from Scryfall

MCM trend: Cardmarket oldal trend ára a Cardmarket-től

MCM 1 day average: Cardmarket oldal 1 day average ára a Scryfall-tól

TCG market price: TCGplayer oldal market price ára a Scryfall-tól